Jednostavno naručivanje

Brza isporuka

     Spoznajući potrebu za efikasnim snabdjevanjem naših kupaca u veleprodajnom objektu, kapaciteta 2500 m², modernizovali smo organizovan lanac snabdjevanja, te logistička rješenja prilagođena zahtjevima kupaca. Robe se isporučuju kupcima sopstvenim voznim parkom od 10 vozila, različitih temperaturnih režima i veličina. Kupci mogu brzo i efikasno naručiti robu od komercijaliste na terenu kao i telefonski ili elektronskim putem. Skladišni prostor opremljen je najsavremenijom skladišnom opremom, kao i rashladnim komorama i vitrinama.

Širok asortiman

member

     U asortimanskoj ponudi veleprodaje firme "Željo" doo, zainteresovani kupci mogu nabaviti najpoznatije brendove, kako domaće tako i strane, kao što su: Pionir, Jaffa, Soko Štark, Svisslion Takovo, Bambi, Briž, Tanasić, Dukat, Mlijekoprodukt. Radimo uvoz robe i imamo svoju robnu marku "Premium". Za određene brendove smo distributeri, a za druge poznate brendove smo poddistributeri.

Kontaktirajte nas

V E L E P R O D A J A


Cash & Carry

049-216-512, doozeljo@gmail.com

Pozovite nas! Naši komercijalisti na terenu redovno obilaze sve naše kupce i obezbjedjuju vam brzu i tačnu isporuku naručene robe.

"Željo Cash & Carry" pruža uslugu isporuke robe profesionalnim Željo-kupcima, među kojima se nalaze radnje, hoteli, restorani, manji trgovinski objekti i ostali. O uslovima i ostalim detaljima u vezi sa isporukom robe možete se raspitati kod šefa komercijalista našeg "ŽELJO" distributivnog centra. "Željo Cash & Carry" je Vaš pouzdan partner u poslovanju!

+ 387 49 216-512

 • Doo Zeljo Brcko Veleprodaja

  Veleprodaja

  Bijeljinska 70, Brčko

 • Jednostavno poručivanje i isporuka

  Jednostavno

  poručivanje i isporuka

 • Najbolje cijene

  Najbolje

  cijene za Vas

 • Širok asortiman

  Asortiman

  za svakoga

 • Dostava

  Dostava

  U dogovoreno vrijeme

 • Veleprodaja, Bijeljinska 70A, Brčko

  Popusti

  Ostvarite ih!

Pratite naše AKCIJE na Facebook-u

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, saznajte prvi za akcijski popust!

Kontakt

Kontaktirajte nas

"Željo" doo

Bijeljinska 70A, Brčko, Bosna i Hercegovina PDV broj: 600007600005 JIB: 4600007600005 Žiro račun: 571-040-00000136-29

Centrala: +387 49 216-512

doozeljo@gmail.com